top of page

Un strop de miscare, o multitudine de beneficii!

Vrei sa ai un copil fericit, sanatos si cu rezultate scolare bune? Toate studiile arata ca cei mici au nevoie de miscare pentru a-si imbunatati puterea de concentrare, atentia si chiar comportamentul. O ora de sport il ajuta pe cel mic sa descatuseze energia neconsumata in banca sau acasa la birou, ii da si un boost de energie si vitalitate. Sportul practicat regulat ne ajuta sa intarim si sistemul imunitar al copiilor, si pune si bazele unei vieti sanatoase! ATLETISMUL ESTE UN SPORT PENTRU TOTI COPIII!

Deoarece este un sport complex, activeaza toate grupele de muschi, imbunatateste echilibrul si coordonarea si poate fi practicat si ca sport de echipa (stafete) si individual (viteza, rezistenta, forta). PRIMA ORA ESTE GRATUITA!

Te asteptam sa descoperi si tu de ce o ora de atletism il face pe puiul tau mai sanatos si mai echilibrat! Atletism Reyka ASOCIATIA SPORTIVA DE ATLETISM REYKA BUCURESTI Pentru detalii si inscrieri: 0724.642.759 atletism_reyka@yahoo.ro Str Garleni nr 10 (Scoala 311) - sector 6, Bucuresti. http://atletismreyka.wix.com/atletism https://www.facebook.com/atletism.reyka


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Nu există încă nicio etichetă.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page